Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Býčí žlázy - patříte k těm, kterým tohle jemné maso chutná? Pokud ano, zkuste ho připravit "na divoko ". Marinované v bílém víně s pomerančovou šťávou a kůrou, kořeněné sójovou omáčkou, příjemně voní použitými bylinkami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 219 kJ / 1 247 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 152,90 g | 
| Tuky | 19,11 g | 
| Vláknina | 40,80 g | 
| Cholesterol | 420 mg | 
| Sodík | 2,55 g | 
| Sůl | 5,80 g | 
| Sacharidy | 95,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
Moje poznámka
					
				
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 18 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 24 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							byci zlazy, 
						
						
							byci zlazy recepty, 
						
						
							býčí žlázy recept, 
						
						
							recept na býčí žlázy, 
						
						
							recepty na byci zlazy, 
						
						
							restované býčí žlázy recept, 
						
						
							recepty byci zlazy, 
						
						
							býčí žlázy pečené, 
						
						
							pečené býčí žlázy, 
						
						
							recept býčích žláz, 
						
						
							býčí žlázy na grilu, 
						
						
							býčie žľazy recept, 
						
						
							býčie zlazy, 
						
						
							jak odblanit býčí žlázy, 
						
						
							příprava byčích zláz, 
						
						
							recept byci zlazy, 
						
						
							recept z býčích žláz, 
						
						
							top recepty býčí žlázy, 
						
						
							býčí žlázy na gril, 
						
						
							hovězi žlazy
						
					
						Suroviny:
						
							býčí žláza, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							bylinky, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							omáčka chilli sladká, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							tymián sušený, 
						
						
							rozmarýn čerstvý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							chilli
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (17)
Sretti
toto já fákt nemožu pozřít, asi to bude tím, že sem v minulým životu byla chvuop a zřejmě mi snad někdo ustříhl pytélek
srettka:
Děkuji všem za velice príma komentáře
Já vím,že tohle opravdu spoustu lidí nemusí
Sreťťuli nezvracej
Ivi k Červinkům se nedostanu,ale teď je měli v Inpostu(kousek od nás) kilečko jen za 40,-kč
Umíte tomu dát výtečné aranžmá
p.s. jééžiš a jak to ještě popsala...kuličky na mrazáku...Pasti, pasti, pastičky..tys mi to sežrál...von mi to sežrál..
Ale - chuuuudák srettka