Postup přípravy
Krok 1: Hovězí kýtu si 2 dny předem naložíme do kořenící směsi Divočina, přidáme bobkový list.
Krok 2: Po dvou dnech maso orestuji v nádobě pomalého hrnce ze všech stran, obsypeme nastrouhanou zeleninou, zalijeme Halali a pomalíme 5,5 hodiny, poté vytáhneme maso, zeleninu rozmixujeme a přilijeme šlehačku a pomalíme ještě 30 minut.
Zveřejněno 15. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62Nn
Moje poznámka
Svíčková z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62Nn
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z divočiny,
svickova z pomaleho hrnce,
svíčková s halali zeleninou v troubě,
svíčková z halali z vepřové kýty,
pomalý hrnec svíčková,
svíčková v ph,
svíčková pomalý hrnec,
svíčková na smetaně v pomalém hrnci,
svíčková na smetaně pomalé pečení,
svíčková recept,
svíčková na smetaně naložená v halali,
svickova divocina,
svíčková z ph,
recept na svickovou v pomalem hrnci,
divočina svíčková,
svíčková pomalý hrnec recepty,
svickova s divociny,
pomalý hrnec recepty svíčková,
svíčková z halalí
Suroviny:
kýta hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
směs zeleninová halali,
šlehačka
Komentáře (8)
Dopiš si do surovin to koření a taky tuk, který jsi na restování použil.