Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí uzená polévka s bramborem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 470 kJ /
1 068 kcal
Bílkoviny84,73 g
Tuky69,32 g
Vláknina7,13 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do hrnce se studenou vodou dáme vařit uzená kuřecí křídla, nové koření a bobkový list. Asi po 45 minutách varu křídla vyjmeme a dáme si je stranou. Silný uzený vývar scedíme od případných nečistot. Krok 2: Kuřecí křídla obereme a obrané libové maso bez kůže si odložíme pro pozdější použití. Krok 3: Do scezeného vývaru vložíme na jemno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nastrouhanou mrkev a petržel. Brambory nakrájíme na drobné kostky a přidáme také do vývaru. Krok 4: Vaříme do změknutí brambor. Krok 5: Jakmile jsou brambory měkké tak vložíme obrané kuřecí maso z křídel. Krok 6: Necháme projít varem a na závěr vložíme na jemno nasekanou petrželovou nať a oříšek másla.

Zveřejněno 7. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L0np

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L0np

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dělám podobně, ale z uzených stehen:-p;-):yes:

hmmm,paráda ,akorát bych tu mrev a petrzel nedával najednou s bramborem.Najemno nakrájena zelenina se dříve uvaří,a to by pak byla patlaninka-alespon pro mne.Ale jinak říkám- prádní jídlo :yes:

colombo: Tvoje recepty vypadají vždy neodolatelně :-p:yes:

Ta se tedy povedla ;-):yes:

nádhera:-p:-):yes:

ta teda je:-p:yes::yes::yes:;-)

Vypadá krásně, alekřídla uzená jsem tady ještě neviděla. Stehna jo:-p

Tak tu bych si hned dala:-p. +1

Tématické fráze:
uzená polévka s brambory, uzená kuřecí křídla recept, uzená kuřecí křídla, polevka z uzeného kuřete, uzená křídla, polévka z uzených kuřecích stehen, uzená polévka s kuřecích křídel, kureci křídla uzená recepty, polevka z uzenych kridel, kuřecí polévka s brambory, polevka s kurecich uzenych stehen, uzene kure polevka, uzene kureci kridla-, uzené kuře, uzené křídla, uzené kuřecí křídla, kureci kridla uzena, uzena polevka, uzená polévka s bramborama, polevka z kurecich uzenych stehen

Suroviny:
křídla kuřecí uzená, mrkev, petržel, brambory, cibule, koření nové koření, bobkový list, máslo, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu