Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 570 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,66 g |
Tuky | 23,04 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát ze šruchy a rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKq9
Moje poznámka
Salát ze šruchy a rukoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKq9
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 8 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 9 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
šrucha jedlá,
salát z rukoly,
šrucha plevel,
salát z rukoly,
šrucha salát,
vykvetlý špenát,
jedla srucha,
šrucha zelna,
šrucha zelna,
šrucha velká,
srucha saláty,
plevel jako salát,
salát šrucha,
recepty ze šrucha,
salát ze sruchy,
portulák - plevel v chodníku,
šrúchy,
plevel šrucha zelná,
salát ze šruchy zelné listy,
salát rukola recept
Suroviny:
šrucha zelná,
rukola,
vejce,
rajče,
sůl,
citron,
olej
Komentáře (14)
Pekný deň!
Ja som si tú šruchu prvýkrát všimla na cintoríne - zanedbané hroby, ale je veĺmi rozšírená aj vo vinohradoch. Potom som si spomenula na článok o zázračnom zložení tejto rastliny, ochutnala lístoček, či je to kyselkavé a tým sa začal môj vzťah k tejto rastlinke...
ale to ti nevěřím, že si ich nemala pekné, já jsem tam taky dala moc těch bylinek.. příště mám míň a vařit budu dýl.. jenom, co nakdu tu potforu štruchovou
(Vajíčka od Jarky som nemala také pekné, preto som nenašla odvahu ich sem dať)
A púpavu si vynechala...
salátek je krásný, barevný a krásně by se v něm vyjímala bylinková vejceta od Jarušky Škrobákové
hezký salát, hezké foto, hezká Magdi.. aj bodík 2. je hezký
posílám prvního bodíka, za krásný recept, pokrm a foto.