Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí s coppa di parma a zralým kozím sýrem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Středně náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 259 kJ /
540 kcal
Bílkoviny22,47 g
Tuky29,20 g
Vláknina1,64 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 536 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy10,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí řízky naklepeme do šířky, potřeme dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme. Poklademe plátky coppa di parma a plátky sýra. Zavineme, upevníme jehlami či párátky a z vrchu osolíme. Troubu rozpálíme na 220°C. Krok 2: Závitky zprudka opékáme na pánvi s olejem dozlatova ze všech stran. Do pánve přilijeme portské (nebo alternativy) a necháme odpařit. Přilijeme vodu nebo vývar a vložíme do rozehřáté trouby a pečeme cca 15 minut. Krok 3: Maso vyjmeme, výpek zahustíme hotovou jíškou a provaříme.
Pokud by někdo nechtěl použít hotovou jíšku, tak výpek zasmahne, zasype hladkou moukou, naředí vývarem, rozmíchá a provaří nejméně 20 minut. Po tuto dobu udržuje maso teplé, v troubě nebo alobalu.

Zveřejněno 11. 10. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j655

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j655

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Bože,tak to je další skvost:-K+11:-p:yes:
Elizko,já jsem na tom podobně:-))Recepty si nepíšu,jen fotím a teď mám hlavu v péru:-DGramáže mám v hlavě,ale postup dopisuji podle fotek;-)

Eli, to vypadá nádherně:-O:-p:-p:-p a určitě to bude hodně dobré! Bodík už letí:yes::yes::yes::yes::yes:

...krásný receptík, krásné fotky...(jak jinak, že? ;-))...ale jo, kuřecí masíčko s čímkoliv my můžeme, určitě je to výborné...:yes::yes::yes:

Vypadá to na velkou chutnou dobrotu, Eli, opět krásné, jsem ráda, že jsi zde;-):-K:yes:

... masakr chuti ;-);-);-):-K vše obsažené miluji :-D

tak to asi neudělám.. v této provenienci se opravdu takový skvost nenachází:-/

Ještě to "pé" pro úplnost doplním.:-K

Tak...zapomněla jsem na jedno "P". Posílám odkaz - http://www.puntoitalia.cz/ShowProduct/Coppa-di-Par...

ale prosííím, pančelko.. co je toto, ptám se podruhé uá:-8:-8 copa di parma. Copacabana,.to vím.. totok nee:-8

To lovím z posledních týdnů, anžto nestíhala bych každodenně... Občas něco vyfotím a potom pátrám v paměti, jak jsem to vlastně vařila. Snad je to dobře, ale myslím, že ano.;-)

Eli, jak to tak vidím, budu se u vás stravovat;-):-p:-):yes:+

Dobrý nápad :-! A kozí sýr je lepší než kravský :-)

copa di parma.. copak je toto:-? neznám, nevím:-//
3. krásný recept.. to je u vás velmi pěkný jídelníček:-8:-p;-):yes::yes:

Já bych si zvolila teda jiný sýr, kozímu jsem zatím nepřišla na chuť:-S, ale jinak to bude dobrota:-p:yes:

Tématické fráze:
parma obecná recept, parma recept, parma recepty, recept na parmu, copa recept, recept s kozim se sýrem, recept copa, recept s kozím sýrem, kuřeci parmy, recepty z parmy, recepty copa, recept parma obecná, recept parma, copacabana recept, recepty s kozím sýrem, parma-recepty, coppa plátky, kuřecí s parma šunkou, kuřecí parma, maso s kozim sýrem

Suroviny:
řízky kuřecí, coppa di parma, sýr kozí, víno portské, hořčice dijonská, olej olivový, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu