Smažené býčí koule
Rádi experimentujete? Podle tohoto receptu si můžete připravit jednu z nejopomíjenějších pochoutek - býčí žlázy. Jejich maso je libové, velmi jemné a třeba jim díky řízkové úpravě přijdete na chuť i vy.
Suroviny pro 6
plátků
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Moje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 6 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 8 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 8 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 10 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 11 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 12 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 12 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 12 hodinami
Tématické fráze:
byci koule,
byci koule recept,
býčí žlázy,
recept na byčí koule,
býčí koule recepty,
recepty býčí koule,
byci zlazy recept,
recept byci koule,
bici koule,
býčí žlázy recepty,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
bici zlazy,
bici koule recept,
byčí kule,
recepty býčí žlázy,
bycie zlazy recept,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy smažené
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (31)
Díky
Jinak všem děkuji za reakce, debata je úsměvná. A těm co se bojí, říkám nebojte se a ochutnejte. Je to fakt super
Ešte by som dodala, že fakt nie je potrebné žiadne namáčanie v mlieku a pod. Sú úplne bez pachu.
Tvůj velice precizní popis si zaslouží další bodík
přesto nechám tuto pochoutku jiným labužníkům..
Tak nic, jdu uklidit kuchyň (je z ní bojiště po pečení cukroví
Snad recept jednou vyzkouším a děkuji za důkladný popis a rozbor
Na druhou stranu afrodiziaka původem ze zvířecí říše to je opravdu divná věc, pro Maďary jsou to zase kohoutí hřebínky
Irrena: fakt jsou tak velké :) A to je odřízlé už to okolí, ony cancuoury, a taky špička, kterou jsem chtěl jako vzorek barvy, aby každý viděl, co ještě je nutno loupat :)
Krásný recept