Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 035 kJ / 8 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,46 g |
Tuky | 453,96 g |
Vláknina | 53,40 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 1 042,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žerbo rezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXP2
Moje poznámka
Žerbo rezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXP2
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 37 minutami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový jogurt
Přidáno před 18 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční hlavička
ivka315 před 38 sekundami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 47 minutami
Kedlubnové zelí
vanilj před 1 hodinou
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 2 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 3 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 4 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 4 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 5 hodinami
Tématické fráze:
zerbo rezy,
gerbaud řezy,
žerbo,
ryba miruna,
gerbaud dort,
gerbeaudovy rezy,
gerbeaud řezy,
margo žerbo,
rezy gerbaud,
řezy žerbo,
margo řezy,
žerbo rezy recept,
dort gerbaud,
bódy margó recepty,
gerbeaud,
řezy gerbeaud,
gerbaud,
žerbo koláč,
recepty margo bodi,
kolac žerbo
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
mléko,
cukr krystal,
droždí čerstvé,
sůl,
marmeláda meruňková,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
čokoláda hořká,
cukr moučkový,
šlehačka
Komentáře (23)
pro amalia:nechtěla jsem,aby to vyznělo jako výtka
Je mi ľúto, ale nemáte pravdu. Dodnes v Budapešti Kaviareň nesie jeho meno "Gerbaud".