Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 791 kJ / 2 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,67 g |
Tuky | 29,47 g |
Vláknina | 28,74 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 375,14 g |
Postup přípravy
Pozn.: Bazalku používám zelenou i červenou, dodá jídlu zajímavější šmrnc i vzhled
Zveřejněno 25. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXr0
Moje poznámka
Rizoto z hnědé rýže s cherry rajčátky, mozzarellou a čerstvou bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXr0
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
tmava ryze,
rizoto s mozzarelou,
jak se vaří hnědá rýže,
hnědá rýže příprava,
přírodní hnědá rýže příprava,
jak uvařit hnědou rýži,
ryze s mozzarelou,
červená rýže natural recept,
rizoto rýže natural,
červená rýže příprava,
chléb z hnědé rýže,
rizoto basmati,
tmavá rýže recepty,
červená rýže natural,
hnědá rýže natural,
rizoto z rýže natural,
bazalkové rizoto,
rizoto z basmati,
rýže s mozzarellou,
jak se vaří přírodní ryze
Suroviny:
rýže hnědá,
rajče cherry,
cibule červená,
sýr mozzarella,
šťáva rajčatová,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Jana Remková: Rýže basmati, různé druhy tmavé bio rýže nebo třeba rýže natural jsou hnědé, chuťově je velice dobrá, avšak se vaří déle než bílá rýže, ale je to taková ta "zdravější" varianta zase