Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa s řapíkovým celerem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bahula Bahula

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 317 kJ /
793 kcal
Bílkoviny98,58 g
Tuky36,43 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy12,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Krok 2: Přidáme na širší nudličky nakrájené kuřecí maso a po osolení vmícháme nasekané bylinky. Krok 3: Osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Krok 4: Přidáme máslo, na silnější plátky nakrájený celer, který jsme předem zbavili tenké průhledné blány, zakápneme citrónovou šťávou a krátce podusíme. Krok 5: Podáváme s bramborami dušenými na másle nebo hranolky.

Zveřejněno 23. 6. 2013

Poznámka autorky Bahula

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jg3B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jg3B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem dělala k nedělnímu obědu a měla jsem úspěch, sklidila jsem obrovskou pochvalu. A tak chválím autorku receptu.:-K:yes:

Máš to moc hezké,Evi:-p:-K:yes:
Já podlévám smetanou a je to parádní dobrota shttp://www.toprecepty.cz/recept/13016-brambory-z-p...

Pekny, jednoduchy receptik..:yes::yes::yes:

:yes::yes:moc dobrá kombinace :yes::yes::-K

:-p:yes:

mňam:-pkrásné:yes::yes::yes:boduji:yes::-))

Ale dost už, já umřu hlady, dnes je to tu samý krásný recept a ještě hezčí fota, spěchámn s třetím bodíkem :yes::-K

Brambůrky jsou jako sklíčko, a prsíčka k tomu, je to krásné, čisté, povedené Evi;-):-p:-p:-p:-p:-K:yes:

Nádherně čistá, silně jedlá fotka:-O:yes::yes::yes::-K Krásný recept:-):-):yes::yes: Ráda dám 1. bodík;-):-):yes:

Tématické fráze:
kuřecí prsa s celerem, kuřecí maso s řepíkovým celerem, kuřecí s vaňkem, salát s řapíkovým celerem, řapikovy cerel, rapikovy-celer-recepty, recept z řapíkového z celeru, kureci nudlicky a rapikaty cerel, pečeny řapikovy celer, kuřecí prso recept, natový celer s kuř. prsy, celer recepty, kure arapikaty celer recept, kureci prsa recepty s celerem, řapikovy cerel polevky, cerel řapíkový, cerel řapikovy polévka recept, roman vaněk recept kuře s celerem, recept na kureci prsa, recept kuřecí prso s celerem

Suroviny:
prsa kuřecí, cibule, olej, sůl, nať celerová, pažitka, petrželka, kopr, bazalka čerstvá, vývar, máslo, celer, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu