Postup přípravy
Krok 1: Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 16. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Moje poznámka
Pangas po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZXj
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 9 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 20 minutami
Domácí kečup
zuzik8 před 31 minutami
Plněné papriky
Cernousek před 48 minutami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 56 minutami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 1 hodinou
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 1 hodinou
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Jitule_m před 2 hodinami
Cuketový koláč se švestkami
Jitule_m před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí file po mlynařsku,
filé po mlynářsku,
pangasius po mlynářsku,
ryba po mlynarsku,
pangas,
játra po mlynářsku,
špagety po mlynářsku,
pangasius recepty,
pangas recepty,
amur po mlynářsku,
filety po mlynářsku,
amur na přírodno,
filet po mlynářsku,
pangasius po mylnářsku,
pangas po mlymářsku,
recepty z pangase,
pangas na přirodno,
veprova jatra po mlynarsku,
pangasius po mlynářsk,
přírodní pangas
Suroviny:
pangasius,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
kmín celý,
bylinky,
máslo,
brambory,
pažitka
Komentáře (8)