Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 153 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,86 g |
Tuky | 13,64 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy s pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVZr
Moje poznámka
Špízy s pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVZr
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 12 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 1 hodinou
Bábovka s termixem
anyge před 1 hodinou
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 2 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 3 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 5 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborové spizy,
špízy z ovoce,
recept špízy na plechu,
baby ananas,
kuřecí prsa s moravskou slaninou a smetanou,
babiččiny špízy na plech,
špíz z kabanosu,
veprove spizy s pecenym bramborem,
kuřecí špízy s pečenými brambory,
spizy s pecenyma bramborama,
recept na bramborové špízy,
sspizy s pečeným i brambory,
toš nebo tož,
spizy ze dvou druhu masa,
tož nebo toš
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
koření country směs,
sůl,
tymián sušený,
prsa kuřecí,
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
olej,
ananas,
broskve,
kabanos,
cibule
Komentáře (22)
Jituš,vidím,že také používáš sladkou chilli omáčku
a to jak je to napsaný??? to nemá chybu - jsem ze západních čech a tohle nářečí je úplně super - prostě tak, jak pisatelce pusa narostla
a tak to má být - nejsme všichni z Prahy
chocolate: špízy jsem takto nedělala, ovoce přidávám před koncem vaření. Ale možná by byly lepší ty broskve i ananas čerstvé, ale zas - kuřecí je hotové dost brzo, chtělo by to zkusit. Každopádně rozhodně nic proti receptu