Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 085 kJ / 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,35 g |
| Tuky | 54,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 1,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a podáváme s čerstvě rozpečenou bagetou.
Zveřejněno 18. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevetový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7qQ
Moje poznámka
Krevetový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7qQ
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 1 hodinou
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
dip na krevety,
krevetový dip,
vařené krevety recept,
vařené loupané krevety recept,
dip na krevety recept,
dip ke krevetam,
dip ke krevety,
krevety dip,
recepty domácí pizza s krevetami,
top recepty na krevety,
krevety v burger,
recept na varene krevety,
domácí dip na krevety,
vařené loupané krevety,
koprovy dip na burgery,
dip recepty,
krevety loupané vařené,
krevetový burger,
dip ze syrového květáku
Suroviny:
krevety,
šťáva citronová,
cibule šalotka,
petrželka zelená,
kapary,
majonéza
Komentáře (2)