Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 767 kJ / 2 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 370,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXMz
Moje poznámka
Těstoviny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXMz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 3 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 4 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 5 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 5 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 6 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 8 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s květákem,
výborné zapečené těstoviny s květákem,
recepty s květákem,
těstoviny,
jamie oliver květák,
vaříme s květákem,
kolínka s květákem,
recept s květákem,
recept těstoviny s květákem,
jemie oliver recepty,
recept na těstoviny s květákem,
jamie oliver zapečený květák,
jemie oliver,
kveták s testovinami,
jamie oliver kolínka s květákem,
jamie oliver recepty těstoviny,
recept květákem s těstovinami,
italské těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem a zakysanou smetanou,
těstoviny s kvetakem recept
Suroviny:
těstoviny,
květák,
slanina anglická,
sýr,
koření oregáno,
chléb,
sůl,
smetana zakysaná
Komentáře (17)
teď už to zvládám za 30 minut, zezačátku jsem byla moc pomalá.
Chuťovo celkom v pohode, len som si to trocha posypala petržlenovou vňaťou a pridala surovú zeleninku.
Ale co se láce, či spíše drahoty surovin dotejká, existuje cosi jako vaření ze SEZONNÍCH potravin...
Chtelo by to je varit jen tak 8min, rozmackat jen kvetak a pote pridat vse, co rika autorka, neb onech 300ml tekutiny se jen tak do 15min varenych testovin nevsakne.