Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,28 g |
Tuky | 2,07 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 256,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory na paprice jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6QR
Moje poznámka
Brambory na paprice jako příloha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6QR
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 3 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 19 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
Olina3 před 2 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 2 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 3 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 12 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 14 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 14 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 15 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 16 hodinami
Tématické fráze:
priloha k lososu,
přílohy k lososu,
priloha k lososovi,
přílohy ke kuřeti,
priloha ke spizum,
jaka priloha k lososu,
bramborová příloha,
bramborové přílohy,
brambory s paprikou,
recepty přílohy,
recepty brambory,
příloha k plnenym paprikam,
brambory k lososu,
přílohy k lososovi,
netradiční přílohy,
přílohy recept,
příloha k řízkům,
recept na přílohové brambory,
dusene brambory na paprice,
brambory-příloha
Suroviny:
brambory,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej
Komentáře (6)