Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 502 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,90 g |
| Tuky | 31,79 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 393 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 102,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačková roláda 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poQ
Moje poznámka
Šlehačková roláda 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poQ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
tmavá roláda jednoduchá která nepraská,
jednoduchá rolada se šlehačkou,
roláda jednoduchá která nepraská,
roláda jednoduchá která nepraská video,
dezert se šlehačkou,
vánek recept,
šlehačková roláda bez mouky s ořechy,
dezerty se šlehačkou,
lehká roláda se šlehačkou,
rolada vanek se slehackou,
šlehačková roláda bez mouky video,
roláda recept,
roláda se šlehačkou,
roláda vánek,
recept na šlehačkovou roládu,
roláda peříčko,
pečeme roládu,
pečeme rolády,
šlehačkový vánek,
prostřeno rolada se slehačkou
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
kakao,
žloutek,
šlehačka
Komentáře (5)