Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 113 kJ / 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,87 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 64,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Reďkovku aj zeler na tenko nakrájame.
Krok 2: Vodu zvaríme s octom a feniklom, rozpustíme soľ, po miernom schladnutí vmiešame med a rozpustíme. Zalejeme reďkovku so zelerom, necháme odstáť v chladničke do druhého dňa. Množstvo surovín je orientačné, použila som hrnček o objeme 250 ml.
Zveřejněno 6. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2MA
Moje poznámka
Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2MA
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná ředkev recepty,
recepty na ředkvičky,
smoothie redkvicka,
ředkvičky ve sladkokyselém nálevu,
nakládané žluté ředkvičky,
co je cesky redkovka,
marinované ředkičky
Suroviny:
ředkvičky,
celer řapíkatý,
voda,
ocet,
med,
sůl,
fenykl,
koření
Komentáře (5)
Dík!