Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,07 g |
Tuky | 23,05 g |
Vláknina | 3,65 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Terrina z lilku a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrBD
Moje poznámka
Terrina z lilku a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrBD
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 21 minutami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 2 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 4 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 6 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 6 hodinami
Tématické fráze:
maso na lilku,
lilek k masu,
recepty do zapekacích misek,
top recepty z cukety,lilky,kureci,
recepty v zapekacich miskach,
lilek a kuřecí maso,
kuřecí maso a lilek,
terrina drůbeží,
co jde udelat z kureciho masa,
kuřecí maso, lilek recept,
tncz nova
Suroviny:
lilek,
řízky kuřecí,
vejce,
petrželka,
česnek,
paprika čerstvá červená,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
koření oregáno,
majoránka,
strouhanka,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (3)