Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 572 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,35 g |
Tuky | 23,14 g |
Vláknina | 13,14 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 49,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgZG
Moje poznámka
Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgZG
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 5 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 6 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 6 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 7 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 10 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 10 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 10 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 11 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné těstoviny s krůtím masem,
palečinka wraps,
palačinka krutim s kuřecím masem,
palačinky plněné kuřecím masem,
plněné bramborové placky plněné mletým krůtím masem a zeleninou,
krutí maso se špenátem a palačinka,
celozrna palacinka,
celozrnné těstoviny s krůtím masem
Suroviny:
voda,
mouka hladká celozrnná,
semínka lněná,
sůl,
olej,
maso krůtí,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
římský kmín mletý,
petrželka,
olej,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (1)