Letni salat s vejcem a krupavym krutim masem

Janetjones Kuchařka:

Doba přípravy: 15min PT0H15M 1az 2 Saláty 0 názorů

Suroviny

1 hlavka listoveho salatu.
varene vejce na tvrdo
(na osobu 1vejce)
sul
koreni na salaty
1/2 salatove okurky
1 platek tvrdeho syra (jakykoliv)
1/2 cervene cibule
cesnekova omacka nebo cesnekovy dip
citron na pokapani
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvarene vejce nakrajime na kousky, salatovou okurku oloupeme, a nakrajime na kolecka. Salat omyjeme, vyzdimeme z nej vodu a listy klademe na talir. Pridame nakrajenou okurku s vejci, trochu osolime a posypeme korenim na salaty. Platek syra nakrajime na male kousky - ctverecky a pridame k salatu. Salat na taliri nemichame. Jen vsechny suroviny pokladame spolu na talir.

  2. Kruti maso nebo kureci nakrajime na gulasove kostky, osolime, opeprime. Na panev dame 2 lzice oleje a maso smazime dozlatova.

  3. Usmazene kousky masa pridame na povrch pripraveneho salatu na talitri. Nakonec pokapeme stavou s citronu a polejeme vse pripravene cesnekovou omackou.

Poznámka

Kdo ma rad, muze pridat i cervenou cibulku. Je to rychlovka a skvele chutna.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Letni salat s vejcem a krupavym krutim masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo