Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 629 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 129,78 g |
Vláknina | 2,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 39,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hořčici a olej vyšleháme do krému, přidáme med, ocet a důkladně vyšleháme. Musíme mít jednolitý hustý krém.
Krok 2: Nakonec přišleháme mák. Dresing používáme na libovolné zeleninové saláty. V uzavřené nádobě v chladničce vydrží 2 týdny.
Zveřejněno 26. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medový dressing s mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNq9
Moje poznámka
Medový dressing s mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNq9
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 22 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 12 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 3 hodinami
Tématické fráze:
medový dresing,
recept na mák,
mák recepty,
recepty z máku,
med s mákem,
krem z mákem,
medový dresing na salát,
dresing med a hořčice recept,
recept na medovy dresing,
jak připravit mletý mák,
dresing z horcice medu oleje recept
Suroviny:
olej olivový,
hořčice,
med,
ocet vinný,
mák mletý
Komentáře (8)