Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,41 g |
| Tuky | 110,17 g |
| Vláknina | 30,10 g |
| Cholesterol | 788 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,67 g |
| Sacharidy | 405,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: V uvedeném pořadí vložíme ingredience do domácí pekárny a zapneme program TĚSTO. Množství vychází na 2 větší nebo 3 menší "nohavice" závinu. Potřeme rozkvedlaným vejcem a pečeme na 200°C zhruba 20 minut.
Zveřejněno 5. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
Moje poznámka
Jablečný závin s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgY9
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 8 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 12 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 12 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 13 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 13 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 14 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
závin z zitne mouky,
žitný štrudl,
štrúdl z celozrnné mouky,
štrůdl ze špaldové mouky celozrne,
jablečný štrůdl celozrnné mouky,
strudl z zitne celozrnné mouky,
štrůdl z žitné mouky,
kynuté těsto na závin z celozrnné mouky,
závin ze zitne mouky,
jablecny strudl z celozrnne mouky,
recept na štrúdl z celozrnné mouky,
jablecny strudl z kefíru,
závin že spádové špaldové mouky,
celozrnný štrůdl z ze žitné mouky,
štrůdl z celozrné špaldové mouky
Suroviny:
mléko,
vejce,
rum,
máslo,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
sůl,
cukr třtinový,
droždí,
jablko,
cukr třtinový,
skořice,
rozinky,
vejce
Komentáře (1)