Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 617 kJ / 2 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,75 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 540,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwA3
Moje poznámka
Domácí chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xwA3
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 4 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 24 minutami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 1 hodinou
Segedínský guláš
Jiri_N. před 2 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 2 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 2 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 3 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí chleba bez kynuti,
domácí chleba do trouby bez kynutí,
domácí chléb bez kynutí,
domácí chléb bez hněteni,
domácí chleba bez hnětení,
chléba bez kynutí,
nejlepší chleba bez bez kynutí,
chleba bez hnětení,
domácí chleba,
chleba bez hněteni a bez kynutí,
chléb bez kynutí,
domácí chléb recept,
recept na chleba bez hnětení,
domácí chleb,
domácí chleba do trouby,
jak péci chleba,
chleba přes noc,
chleb kynuty pres noc,
domácí chleba kynutý 12 hodin,
domácí chleba kynuty
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná,
mouka špaldová hrubá,
sůl,
kmín mletý,
kmín celý,
droždí sušené
Komentáře (3)