Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,05 g |
| Tuky | 33,37 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 18,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve jsem si játra umyla.
Krok 2: Nakrájela jsem velké kousky na menší a dala je do kastrolu, kde jsem je osmahla na másle s cibulí.
Krok 3: Přidala jsem zbytek koření, drcený česnek a podlila černým pivem.
Krok 4: Mezitím jsem připravila Hrašku na zahuštění, kterou jsem rozmíchala ve studené vodě a posléze pomalu přilévala do jater.
Krok 5: Játra i s Hraškou jsem pořádně promíchala a nechala ještě cca 20 minut dusit za občasného promíchání.
Krok 6: Podávám buď s rýží nebo knedlíkem - zvolit můžete i bezlepkový knedlík, bramborový knedlík, knedlík z kukuřičné mouky a jiné varianty bezlepkových příloh.
Zveřejněno 9. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Moje poznámka
Pivní játrová omáčka s Hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q0K
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
játrová omáčka,
játrová omáčka recept,
recepty na omacky,
pivni omacka,
hraška na zahuštění,
top recepty s hraskou,
jak zahustit omecku hraskou,
recept na játrovou omáčku,
čím zahustit játrovou omáčku,
jak zahustit špenát hraškou,
pivní omáčka recept,
jatrova omačka,
omáčka s vepřovýmí játry,
játrová omáčka s rýží,
zahuštění játrové omáčky,
omacka z kurecich jater,
vaříme s hraškou,
játrová omáčka z hraškem a kukuřici,
jatrova omačka z kukurici a hraskem
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
pivo černé,
pepř,
sůl himalájská,
kmín celý,
tymián,
hraška,
česnek,
máslo,
voda
Komentáře (3)