Postup přípravy
Nejlépe chutnají čerstvé, ale dají se i zamrazit.
Zveřejněno 11. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické dvouzrnné placky (roti/chapati) 60% hydratace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2EW
Moje poznámka
Indické dvouzrnné placky (roti/chapati) 60% hydratace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2EW
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 59 minutami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 34 minutami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 6 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 6 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
chapati atta,
co je roti,
indické čočkové placky,
rotti recept,
placky z podmáslí,
chapati recept,
indické placky ze špaldový mouky,
chapati,
namlít vločky,
placky z celých zrn,
chapati flour,
jak namlet mouku,
cerealni placky bez mouky,
proso - recept na placky,
indické placky,
chapatti placky,
kde koupím indickou placku,
cereální placka recept,
rozdíl mezi naan a chapati,
kde koupit mouku chapati
Suroviny:
atta,
mouka,
ghee,
sůl,
mouka,
mouka,
kefír,
olej,
sůl
Komentáře (1)