Losos v papilotě s provensálskými bylinkami
Šťavnatý pečený losos s voňavými bylinkami je jednoduché, ale přesto dokonale chutné jídlo, které potěší každého milovníka ryb. Má jemnou chuť a skvěle se hodí jako slavnostní oběd nebo večeře. Je klasikou která nikdy nezklame.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 514 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,00 g |
Tuky | 31,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v papilotě s provensálskými bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yy77
Moje poznámka
Losos v papilotě s provensálskými bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yy77
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 54 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
losos v papilote,
losos recept,
příprava lososa v papilote,
filet z lososa v papilotě,
losos papilotě,
losos v papilote recepty,
losos v papilotu,
losos recepty,
papilote losos,
losos recepty v papilote,
losos v páře na bylinkách
Suroviny:
losos,
sůl,
koření provensálské,
olej
Komentáře (4)