Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené hokkaido s cuketou, vejci a sýrem s vůní majoránky

Podzimní zeleninový pokrm s cuketou a dýní hokkaidó z jednoho pekáčku vám nejen ušetří čas strávený v kuchyni, navíc si i skvěle pochutnáte. Pokrm je výživný, vhodný pro vegetariány, ale jistě si na něm pochutnají i příznivci masa.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie95 Lucie95

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 689 kJ /
404 kcal
Bílkoviny31,81 g
Tuky26,60 g
Vláknina3,47 g
Cholesterol 907 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy8,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hokkaidó, cuketu a tofu nakrájíme na kostky, česnek na plátky. Krok 2: Tofu i zeleninu promícháme v zapékací míse s majoránkou, pepřem a solí. Krok 3: Vejce rozklepneme do misky, vidličkou prošleháme a celou směs jimi přelijeme. Krok 4: Pečeme 30-40 minut na 180-200 °C. Krok 5: 5 minut před koncem pečení poklademe plátky mozzarelly.

TIP: Jak na pečenou zeleninu?

Zveřejněno 7. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z9Gw

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z9Gw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Zkoušel někdo tento recept? Já včera a byla jsem hodně zklamaná, foto krásné, chut špatná , a plná zapékací miska vody.. Bohužel tedy po ochutnání jsem nejedla;-(

Tématické fráze:
recepty z cukety hokaido, cuketa hokaido, hokajdo cuketa, cuketa hokaido na jídlo, zapečené hokaido s balkánským sýrem, hokaido a cuketa recept, zapečená cuketa hokaido s bramorem, zapečená cuketa se sýrem, zapečená cuketa hokaido, cuketa hokaido recept, zapečená cuketa a hokaido, zapečené hokaido s uzeninou a sýrem, brambory zapečené s cuketou a hokaido, zapečené brambory s cuketou a hokaido, zapecena hokaido s cuketou

Suroviny:
dýně hokkaido, cuketa, tofu, vejce, sýr mozzarella, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu