Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Kuřecí stehna v papiňáku na cibuli a hrášku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

7. 6. 2011 18:40

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 750 kJ / 418 kcal
Bílkoviny8,38 g
Tuky33,23 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,40 g
Sacharidy20,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.toprecepty.cz/recept/20756-bylinkova-ry...

Dnes nějakým nedopatřením došlo pečivo, kvasnice na nové nebyly, ale měla jsem 2 menší kuřecí stehna. Smetanu mám stále trvanlivou v zásobě, cibuli a hrášek také a dobrá večeře byla do půl hodiny na stole.

Když si do mrazáku dělám zásobu libečku, stonky nikdy nevyhazuju, používám je do všeho. Přidala jsem i tady a při vaření to po bytě vždy krásně voní:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 6. 2011 08:09

Děkuji za komentáře a bodíky:-K
Já osobně kůži nemám ráda a také mi vadí když se v omáčce musím"ňahňat"s obíračkou:-*Manžel zase obojí miluje;-)Většinou upravuji už vykostěné maso,ale tohle byly tak mrňavoučké"pidinožičky":-))že by to snad ani nešlo:-)

ivulinka ivulinka

8. 6. 2011 14:48

Aničko, večeře na jedničku:yes:

Pajaska Pajaska

8. 6. 2011 10:14

Mňam,já bych předem také vykostila a bez kůže,ale i do tohoto bych si s chutí zakousla.:-K

majda1512

8. 6. 2011 09:44

Vypadá to moc chutně :-) :yes:

jirholu jirholu

7. 6. 2011 21:11

:-p:yes: +:yes:

chocolate chocolate

7. 6. 2011 19:32

Colombo65:Což takhle koupit vykostěná stehna nebo obrat do omáčky?:-DU nás také bez kůže a kostí, ale jinak prima rychlovka k rýži Aničko.

Colombo65 Colombo65

7. 6. 2011 19:27

Dobrota lahodná, ale u nás nerealizovatelné:-(( Nemusíme vařenou drůbeží kůži a ty kosti v té omáčce taky neradi;-);-);-)no co už, každý to má rád jinak.:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2011 19:08

:-))Díky všem za kladný přístup k tomuto"rychlému"pokrmu:-K:yes:
Jani já mám papiňáků už 5:-Oa pořád bych přikupovala:-8to je už snad nemoc:-D
Rebi-jsem na PH opravdu hodně"zviklaná";-):-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2011 18:57

Já dělám v papiňáku skoro všechno, Aničko, bez něj jsem jak bez ruky.:-p:yes:

misza misza

7. 6. 2011 18:53

Hezký recept:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2011 18:49

:-K:-K dobrý nápad Aničko:yes::yes: :-K:-K

rebeka rebeka

7. 6. 2011 18:48

moc hezky a lákavě vypadající" z nouze ctnost":yes::yes:
Ann,super rychlovka;-):yes:
já vím,že ty v papiňáku vaříš velmi ráda:-8 ,ale uvažuj i o PH;-):-D +1:-K

suslajda suslajda

7. 6. 2011 18:48

:-p vypadá to velice jedle:-*+1

srettka

7. 6. 2011 18:48

prima rychlovka,máme rádi omáčky:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí stehna v tlakovém hrnci vařené kuřecí stehno vařená kuřecí stehna kuřecí maso v papiňáku kuřecí stehna recepty krůtí stehna v papiňáku krůtí stehno v papináku jak dlouho vařit kuřecí maso jak dlouho varit kureci stehna kuřecí stehna recept kuřecí stehno v tlakovém hrnci recepty na kuřecí stehna varene kureci stehna jak dlouho vařit kuřecí maso v papiňáku jak dlouho vařit kuře v tlakovém hrnci kuřecí stehna z tlakového hrnce kuře v tlakovém hrnci pokrmy z papináku kuřecí na hrášku grilovaá kuřecí stehna v papiňáku

Suroviny: stehno kuřecí, sůl, olej, cibule, omáčka sojová, voda, smetana sladká, solamyl, hrášek sterilovaný

TopRecepty.cz

Kuřecí stehna v papiňáku na cibuli a hrášku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vm80