Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 553 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 32,15 g |
Vláknina | 4,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí filety posolíme a posypeme kmínem. Na rozehřátém oleji opečeme, tak 2 až 3 minuty z každé strany. Vyjmeme z pánve a dáme stranou (zakryjeme, abychom udrželi teplé).
Krok 2: Nakrájená rajčata dáme do pánve, přidáme italské bylinky a zakápneme tabaskem. Můžete přidat i nasekanou feferonku. Vše promícháme. Stačí restovat tak 2 minuty. S pánví při restování kroužíme po vařiči, aby se vytvořila omáčka.
Krok 3: Rybu přeneseme na talíř, přidáme rajčata s omáčkou a dochutíme pepřem.
Krok 4: Podáváme s vařenými bramborami nebo dalamánkem. Ve finále ještě trochu opepříme.
Zveřejněno 4. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá ryba s pikantními rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9zv
Moje poznámka
Rychlá ryba s pikantními rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9zv
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
ryba s rajčaty,
jak restovat rybu,
jak restovat ryby
Suroviny:
treska aljašská,
rajče,
olej olivový,
sůl,
pepř,
kmín celý,
koření italské bylinky,
feferonka,
tabasco
Komentáře (1)