Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 240 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,80 g |
Tuky | 57,26 g |
Vláknina | 13,66 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 51,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety z mořských ryb na rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vA7
Moje poznámka
Filety z mořských ryb na rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vA7
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 7 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 10 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 12 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 15 hodinami
Tématické fráze:
mořské ryby,
priprava morskych ryb,
filety z ryb,
recepty mořské ryby,
jak udělat filety z ryby,
recept na mořskou rybu,
ryba na rajčatech,
mořské ryby recepty,
recepty z ryb filet,
příprava mořské ryby,
recept mořské ryby,
mořské ryby příprava,
příprava mořská ryba,
recepty ryby,
filet na rajčatech,
recept z morske ryby,
ryby na rajčatech,
filet z ryby recept,
fileta recepty,
filet ryby priprava
Suroviny:
pangasius,
cibule,
česnek,
rajče,
bazalka čerstvá,
protlak rajčatový,
víno bílé suché,
mouka hladká,
sůl,
olej,
pepř bílý
Komentáře (3)