Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,18 g |
Tuky | 2,59 g |
Vláknina | 34,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme mäso a krátko orestujeme. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme na rezance narezanú hlávkovú kapustu, posypeme rascou, osolíme a 5 min podusíme. Odstavíme z ohňa.
Krok 2: Potom pridáme kyslú kapustu, na kocky narezané zemiaky, na kolieska nakrájanú čabajku a dobre premiešame.
Krok 3: Zmes dáme do vymasteného pekáča a zakryté dusíme v rúre asi 40 minút, podľa veľkosti kociek mäsa.
Zveřejněno 30. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kostky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpYp
Moje poznámka
Jehněčí kostky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpYp
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 41 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí se zelím,
jehněčí na zelí,
jehneci maso na zelí recept,
jehněčí v zelí,
jehněčí recept,
jehněčí maso se zelím,
skopové maso v zelí,
jjehneci zelí recept,
jehněčí, zelí,
jehněčí zelí
Suroviny:
maso,
zelí kysané,
zelí hlávkové,
čabajka,
cibule,
brambory,
sůl,
olej,
paprika sušená sladká,
kmín celý
Komentáře (6)
spagetka: