Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,29 g |
| Tuky | 196,66 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 922 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Moje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 47 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk bez kosti recepty,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty,
hovézí krk,
hovezi na zelenine,
hovězí krk bez kosti- recepty,
hovězí krk na zelenině,
hovězí recepty,
hovězí na pepři se zeleninou,
recept na hovezi krk,
co udelat z hoveziho krku,
recepty z hovězího krku,
hovězí kousky na zelenině,
hovězí krk na pepři,
jak udělat hovězí do měkka,
recepty na hovězí krk,
hovězí krk top recepty,
hovězí se zeleninou,
co udělat hovězí v krku,
recept hovezi
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika,
celer,
mrkev,
pepř,
hořčice pikantní,
mouka hladká,
sádlo,
vývar masový,
paprika sušená uzená,
bobkový list,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (17)
No pominu-li, že jste si patrně 4 roky seděla na vedení
Dělávám cosi podobného z kližky; rádo se tomu říká "osso buco na nějaký způsob".
Zelenina sice není al dente, ale pokud ji sám usilovným mícháním nerozfofrujete, tak jde přímo do ledvin
mika59: "Klidně si to může udělat každý sám podle sebe..."
Tady se tomu obecně rádo říká: Recept není dogma!
No, ale to už by pak stačilo psát pouze seznamy surovin a následně nechat na každém kuchtíkovi ať si uklohní sám , co mu libo, že
K receptu nejsou žádné komentáře.