Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 939 kJ / 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 3,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 7,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma na zázvoru a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOlj
Moje poznámka
Pražma na zázvoru a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOlj
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 3 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 4 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 6 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 6 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
pražma na grilu,
pražma královská na grilu,
pražma recept,
pražma královská na grilu recepty,
pražma královská na grilu recept,
pražma na grilu recepty,
příprava pražmy,
úprava pražmy,
česnek knofi,
pražma,
jak upravit pražmu,
jak upravit pražmu,
úprava zázvoru,
recept pražma,
smažená pražma,
pražma recepty,
zázvor recepty,
pražma úprava,
recept na pražmu,
marináda na pražmu
Suroviny:
pražma,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
zázvor,
olej olivový
Komentáře (26)
Máme plynovou troubu, tak jsem zkusila poprvé grilovat v mikrovlnce - byl to takový experiment. Pár poznatků:
1) grilovací podstavec jsem dala přímo na skleněný talíř z mikrovlnky - nic se nepřipalovalo a šlo to pak v pohodě umýt
2) naše mikrovlnka má docela slabý výkon, přišlo mi, že na gril se to moc nedělá - tak jsem dala gril + horký vzduch na 15 minut, pak 15 minut z druhé strany a nakonec 15 minut jen gril - ten udělal moc dobrou propečenou kůžičku :)
Jako přílohu jsme měli čerstvý chléb, výborně se k tomu hodil.
Všechno jsem to nafotila a fotky jsem přidala :) Jen nevím, jaktože jsem to neměla marinádu taky tak červenou (papriku jsem dala) a hladkou (strouhala jsem na jemno).
Pražmu miluju a tento recept zařadím mezi mé dva nejoblíbenější :)
Jo, a máš čím dál hezčí fotky