Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 240 kJ / 1 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,48 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 19,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 351,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxoX
Moje poznámka
Grahamový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxoX
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 51 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
chléb s prefermentem,
chléb s prefermentem v receptech,
chleba s prefermentem,
grahamový chléb,
grahamovy chleba z trouby,
špaldový chléb recept,
chléb s otrubami do trouby,
grahamový chleba do trouby,
chleb s pate fermentee z celozrné mouky,
pita chleb grahamovy
Suroviny:
voda,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (8)
Vody je v těstě tak hodně proto, že díky ní pak déle vydrží měkký.
Dlouhým namočením a pak prokvašením mouka změkne a výsledný chleba je pružný a měkký, i když je téměř celý celozrnný