Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 240 kJ / 1 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,48 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 19,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 351,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxoX
Moje poznámka
Grahamový chléb (s prefermentem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxoX
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 14 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 6 minutami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 3 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 3 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 4 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 4 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 5 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 5 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 12 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
chléb s prefermentem,
chléb s prefermentem v receptech,
chleba s prefermentem,
grahamový chléb,
grahamovy chleba z trouby,
špaldový chléb recept,
chléb s otrubami do trouby,
grahamový chleba do trouby,
chleb s pate fermentee z celozrné mouky,
pita chleb grahamovy
Suroviny:
voda,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (8)
Vody je v těstě tak hodně proto, že díky ní pak déle vydrží měkký.
Dlouhým namočením a pak prokvašením mouka změkne a výsledný chleba je pružný a měkký, i když je téměř celý celozrnný