Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 779 kJ / 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,38 g |
Tuky | 12,18 g |
Vláknina | 26,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 57,81 g |
Postup přípravy
Česnek utřeme nebo nastrouháme na jemném struhadle, přidáme do hrnce a ještě chvíli opékáme, aby se česnek rozvoněl. Směs osolíme, opepříme, přidáme majoránku a zalijeme vývarem. Krok 2: Polévku vaříme asi 30 minut do změknutí zleniny a rozmixujeme ji mixérem. Nakonec polévku dochutíme dle potřeby.
Můžeme také přidat pro zjemnění trochu smetany.
Zveřejněno 14. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová zeleninová polévka s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB8N
Moje poznámka
Krémová zeleninová polévka s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB8N
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 51 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
olej olivový,
majoránka,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř,
majoránka čerstvá
Komentáře (6)