Postup přípravy
V míse rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem (na 1 lžíci octa cca 4-5 lžic oleje) a vmícháme česnek. Krok 3: Přidáme lilek, petržel, vše promícháme, popř. dosolíme a ihned podáváme nebo uložíme v lednici.
Zveřejněno 21. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z grilovaného lilku a petržele
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKNQ
Moje poznámka
Salát z grilovaného lilku a petržele
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKNQ
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 15 minutami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 15 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 14 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 4 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 4 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 12 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 12 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
salat z lilku,
salat z petržele,
grilovaný lilek salát,
grilovany lilkovy salát recept,
salát z baklažánů,
petrželovy salát,
salat s grilovanym lilkem,
salát lilek s avokádem,
grilovaný lilek do salátu,
salátz grilovaných lilků,
recept na petrželovy salát,
salát z pečených paprik a lilků
Suroviny:
lilek,
nať petrželová,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl
Komentáře (11)
Negrilovala som baklažán, ale piekla, lebo som piekla chlieb a rúra bola horúca. (Ocot som dala balzamico.) Pridávam foto a vďaku za skvelý recept.