Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 511 kJ / 2 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,93 g |
Tuky | 151,63 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 224,33 g |
Postup přípravy
Dort dáme ztuhnout do ledničky (nejlépe přes noc).
Zveřejněno 21. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený dort z jogurtu a ostružin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoxY
Moje poznámka
Nepečený dort z jogurtu a ostružin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KoxY
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z bílé ředkve
Ucilu před 27 sekundami
Krůtí maso na kari se smetanou
Ofce.11 před 1 hodinou
Mrkvovo-česneková polévka
tara23 před 2 hodinami
Mleté maso s kapustou a rýží
monyss před 3 hodinami
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 8 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 17 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 18 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 19 hodinami
Tématické fráze:
nepečený dort z jogurtu,
dort z ostružin,
ostružiny recepty,
nepečená buchta z ostružin,
dort z agaru,
ostružinydort,
ostružiny recept,
ostružiny dort,
recepty z ostružin,
nepeceny dort s jogurtem,
nepecený dort z vloček,
nepečený dort z jogurtu a ovoce,
jogurtový nepečený dort recept,
dort s agaru,
jogurt s agarem,
dort z jogurtu,
nepečený dort jogurt,
nepečený dort s agarem,
recepty z ostružin dorty,
co lze z ostružin
Suroviny:
vločky ovesné,
kokos strouhaný,
slunečnice loupaná,
olej kokosový,
sirup rýžový,
marmeláda ostružinová,
smetana zakysaná,
voda,
agar,
jogurt bílý,
smetana,
agar
Komentáře (2)