Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 026 kJ / 2 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,96 g |
Tuky | 44,90 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 7,26 g |
Sůl | 18,07 g |
Sacharidy | 417,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: K hotovému prefermentu přidáme zbytek surovin a vypracujeme volnější těsto, které necháme v míse vykynout.
Krok 2: Vykynuté pak lehce propracujeme (pokud je třeba, opatrně podsypneme moukou), rozdělíme na 4 díly, vytvarujeme bagety a na bagetvém plechu je necháme nakynout.
Krok 3: Potřeme vodou, můžeme i lehce, opatrně naříznout, vsadíme do rozehřáté trouby a upečeme (210°C/25 min).
Zveřejněno 5. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové bagety s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nA3R
Moje poznámka
Bramborové bagety s prefermentem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nA3R
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 6 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 8 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 9 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na žitné bagety s bramborem,
recepty na bagetu,
bagetky s bramborového těsta,
bageta s prefermentem
Suroviny:
voda,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
voda,
jogurt bílý,
olej,
brambory,
cukr,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (1)