Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno.
V kastrolu na sádle cibuli osmahneme, na ní pak i maso. Osolíme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Krok 2: Podušenou směs nalijeme do sklenic asi do 2/3-3/4, zavřeme víčky s červenou gumičkou (ještě stále se dají koupit) a při teplotě 100°C zavařujeme 60 minut.
Druhý den sterilaci opakujeme. Vychladlé sklenice pak uložíme v chladu.
V kastrolu na sádle cibuli osmahneme, na ní pak i maso. Osolíme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Krok 2: Podušenou směs nalijeme do sklenic asi do 2/3-3/4, zavřeme víčky s červenou gumičkou (ještě stále se dají koupit) a při teplotě 100°C zavařujeme 60 minut.
Druhý den sterilaci opakujeme. Vychladlé sklenice pak uložíme v chladu.
Zveřejněno 17. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8yQo
Moje poznámka
Dušené hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8yQo
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 15 minutami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 1 hodinou
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 4 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 1 hodinou
Linecké cukroví
jarmila58 před 1 hodinou
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pracny
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Perníčky
xx_nattali_xx před 2 hodinami
Koprová omáčka
RomanaMonika před 3 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dusene hovězí maso,
dušené hovězí maso recept,
recepty hovězí maso dušené,
dušené hovězí maso na cibulce,
hovězí maso dušené,
zavařování hovězího masa,
dušení masa,
recepty z hověziho masa,
hovězí maso na dušení,
dušene hovězího masa,
hovezi dusene,
hovězi dušene maso,
dušené hovězí recept,
dušené maso,
dušené hovězí maso recepty,
hovězí ořez recepty,
recept hovezi maso dusene,
dusene hovezi,
recept na dušené hovězí maso,
zavařování hovězího masa do sklenic
Suroviny:
maso hovězí,
sádlo,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený
Komentáře (6)