Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 775 kJ / 3 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,22 g |
Tuky | 170,92 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 153,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Moje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kuřecích jater,
paštika recept,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra paštika recept,
pastika s brusinkovym prelivem,
recept kuřeci paštika z kuřecích jater,
recept na kuřecí paštiku,
recept paštika s kuřecích jater,
kureci pastika,
játrová paštika s brusinkovým přelivem
Suroviny:
křídla kuřecí,
játra drůbeží,
cibule,
česnek,
sádlo,
smetana 12%,
máslo,
tymián,
koření nové koření mleté,
pepř,
sůl,
zelenina kořenová,
marmeláda brusinková,
želatina
Komentáře (5)