Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 616 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,19 g |
Tuky | 37,55 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 2,52 g |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 64,11 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi rozpustíme 30 g másla a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme očistěná a na kousky nakrájená játra.
Krok 2: Smažíme, dokud nejsou ze všech stran "zatáhlá" - ne moc zprudka, aby se stihla udělat.
Krok 3: Přilijeme brandy a ještě chvíli provaříme.
Krok 4: Játra, zbytek másla, smetanu a sůl, pepř, kmín rozmixujeme (tyčový mixer).
Krok 5: Vzniklou směs propasírujeme přes sítko a poté přelijeme do mističek, ve kterých necháme paštiku zatuhnout.
Krok 6: Na závěr polijeme slabou vrstvou rozpuštěného sádla.
Krok 7: Necháme vychladit a zatuhnout v lednici - alespoň 2-3 hodiny.
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová kuřecí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7GB
Moje poznámka
Játrová kuřecí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7GB
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 22 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játrová domácí paštika recepty,
domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty,
játrová paštika z kuřecích jater,
játrová paštika se smetanou,
domácí kuřecí jàtrová paštika,
recept na kuřecí játrovou paštiku,
kuřecí paštika recept,
recepty na domácí kuřecí jatrová paštika,
kureci pastika,
pečená domácí játrová paštika recepty,
recept na játrovou paštiku,
pečená játrová paštika,
játrová paštika recept,
jatrova paštika,
játrová paštika top recepty,
jágrova pastika,
recept na kuřecí paštiku,
domácí játrová paštika z kuřecích jater,
domácí játrová kuřecí paštika,
játrová paštika pečená
Suroviny:
máslo,
cibule,
česnek,
játra kuřecí,
koňak,
smetana,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
sádlo vepřové
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Že je tady podobná je jedno, tahle jiný poměr surovin a navíc brandy, takže to bych fakt neřešila.
petrzelka: