Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová kuřecí paštika

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 2. 2013 20:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 616 kJ / 1 103 kcal
Bílkoviny96,19 g
Tuky37,55 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 2,52 g
Sodík 429 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy64,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

24. 2. 2021 18:29

Tahle nejrychlejší a nejjednodušší paštika je stejně nejlepší. Jen jsem ji vylepšila mandlemi a brusinkami. Přidávám foto. :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 13:06

Alexiss: No, u nás se vyskytuje spíš slivovice, ale ten rum, to není vůbec špatný nápad;-)

Alexiss Alexiss

10. 2. 2013 10:46

x.XXX.x:Zkusila jsem jednou tuzemák,u nás se jinak lihoviny moc nevedou.vůbec to nebylo na škodu. :-p

Olinka5555

10. 2. 2013 10:40

Mne tam zaujala brandy, určitě dodá paštice šmak, zkusím jí a když tak dám máslo o neco méně, ale líbí se mi.
Že je tady podobná je jedno, tahle jiný poměr surovin a navíc brandy, takže to bych fakt neřešila.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 10:19

x.XXX.x: Díky, zase jsem o něco chytřejší;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 2. 2013 10:13

Dobrá ! +bodík 6

x.XXX.x x.XXX.x

10. 2. 2013 00:51

Jana Remkova: ten koňak se tam přidává kvůli chuti, mimo koňaku a brandy se dává třeba suchý sherry, nebo skotská, či bourbon

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 00:23

Na fotce neschledávám nic, co by nemělo být tak, jak to být má. Recept se mi líbí a že je tu ještě jeden mne z rovnováhy nevyvede. Zajímalo by mne, jakou funkci má v receptu ten koňak.;-)

světlana

9. 2. 2013 23:30

...paštice dávám bodík...je fakt, že já dávám kostku másla na kilo jater, ale mám tam ještě 2dl smetany, takže určitě stojí za to vyzkoušet tento recept a eventuelně si ho podle svého upravit...:yes::yes:

Olinka5555

9. 2. 2013 21:29

Paštika vypadá výborně, ale přece jenom - to množství másla je v pořádku???? To je celá kostka, a to se mi zdá na půl kila jater opravdu hodně, paštiku také dělávám, jen bez brandy, a másla dávám 60 g. :yes:

Iness Iness

9. 2. 2013 21:20

Paštika vypadá velice dobře;-):yes:
petrzelka::yes:

sunny.sofi sunny.sofi

9. 2. 2013 21:09

Omlouvám se Montance, jen jsem chtěla upozornit na podobné recepty, ale neudělám radost Cleverce, která ráda vyvolává spory - takže recept skvělý, ale podle mne moc másla.

sunny.sofi sunny.sofi

9. 2. 2013 21:04

Cleverka: Zkus použít oči nebo hlavu.... ;-), jde to?:-p

petrzelka

9. 2. 2013 21:00

Paštika vypadá hezky:yes:
Jenom pro spagetku:spagi jaksi si zapoměla vlastně ohodnotit recept nebo proč na něj vlastně reaguješ,když tě zřejmě vlastně vůbec nezaujal.Tato tvá reakce se mi zdá zbytečná

Cleverka Cleverka

9. 2. 2013 21:00

sunny.sofi: Zrovna jak to tvoje cukroví...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí játrová domácí paštika recepty domácí játrová paštika z kuřecích jater recepty játrová paštika z kuřecích jater játrová paštika se smetanou domácí kuřecí jàtrová paštika recept na kuřecí játrovou paštiku kuřecí paštika recept recepty na domácí kuřecí jatrová paštika kureci pastika pečená domácí játrová paštika recepty recept na játrovou paštiku pečená játrová paštika játrová paštika recept jatrova paštika játrová paštika top recepty jágrova pastika recept na kuřecí paštiku domácí játrová paštika z kuřecích jater domácí játrová kuřecí paštika játrová paštika pečená

Suroviny: máslo, cibule, česnek, játra kuřecí, koňak, smetana, sůl, pepř, kmín drcený, sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Játrová kuřecí paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7GB