Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 512 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce s olejem rozmícháme utřený česnek se solí a nasekané lístky šalvěje. Kotlety osolíme, potřeme směsí oleje, česneku a šalvěje, posypeme drceným kmínem a přidáme další koření.
Krok 2: Do pekáčku připravíme nakrájenou cibuli. Přidáme kotlety, mírně podlijeme vodou a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 17. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kotlety na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rkA
Moje poznámka
Jehněčí kotlety na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rkA
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 35 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 43 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí kotletky recept,
jehněčí kotlety,
kotleta na šalvěji,
jehneci kotletky recepty,
jehněčí maso na šalvěji,
kotketa na salveji,
recept kotlety na šalvěji
Suroviny:
kotleta jehněčí,
cibule,
česnek,
šalvěj,
olej,
sůl,
kmín drcený,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (5)