Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,02 g |
| Tuky | 18,84 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 419 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zemlbába (žemlovka) po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAwO
Moje poznámka
Zemlbába (žemlovka) po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAwO
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Tématické fráze:
recept na zemlbábu,
zemlbába,
zemel bába,
zemlbába bez tvarohu,
jablecna zenebaba,
zemlbába s jablky a tvarohem,
zemlbaba tvarohová top,
zemlbba z veky,
tvarohová zemlbábu,
zemlbába s jablky,
zemlbába nejlepší recept,
jablečná zemlbába,
zemlbába s mákem,
křupavá žemlovka,
zenlbaba,
recepty žemlovka,
recept na semlbábu,
recept na zemel babu,
jednoduchá zenlbaba s jabky,
zemlbába bez jablek
Suroviny:
veka,
mléko,
tvaroh,
máslo,
vejce,
kůra citronová,
šťáva citronová,
pudinkový prášek,
cukr moučkový,
jablko,
rozinky v rumu,
skořice,
ostružiny,
škrob,
meduňka
Komentáře (1)