Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 401 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,90 g |
Tuky | 21,66 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady a necháme asi 30-40 minut odpočinout. Je třeba, aby bylo vidět, že se těsto "pohnulo".
Krok 2: Lehce nakynuté těsto pak rozválíme na plát o síle cca 1 cm přímo na pečící fólii na plechu. Rádýlkem nařežeme proužky o šířce 1,5-2 cm. posuneme je kousek od sebe a zapneme troubu na 200 °C - než se trouba nahřeje, těsto dokyne.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě, asi 12-15 minut.
Zveřejněno 15. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarýnové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pv5X
Moje poznámka
Rozmarýnové tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pv5X
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
rozmarynove tyčcky,
rozmarynove pesto,
rozmarynovebycky,
rozmarynove pesto top recepty
Suroviny:
voda,
olej olivový,
mouka hladká,
otruby pšeničné,
sůl,
rozmarýn
Komentáře (1)