Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,98 g |
Tuky | 60,17 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Scezené zelí překrájíme na menší kousky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, vše dáme do mísy, přimícháme kolečka párků, salát osolíme, opepříme, přidáme papriku a dochutíme špetkou cukru.
V chladu ho necháme asi dva dny odležet.
V chladu ho necháme asi dva dny odležet.
Zveřejněno 7. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopencův zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n45l
Moje poznámka
Utopencův zelný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n45l
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 10 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Sbotka před 1 hodinou
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 1 hodinou
Cuketový perník
Dodo86 před 1 hodinou
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 2 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 3 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 5 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 5 hodinami
Frankfurtská polévka bez mléka
edmako před 5 hodinami
Tématické fráze:
zelný salát,
zelny salat s uzeninou,
utopencuv salat se zelim,
zelny salat ve sklence,
zelné saláty,
utopencuv salat pohlreich,
zelný salát s mrkví do sklenic,
zelný salát z větších kousků,
utopecuv salát
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
párky,
okurky sterilované,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
cukr
Komentáře (6)
https://codnesvariiva.blogspot.com/2018/07/pikantn...