Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,58 g |
| Tuky | 1,67 g |
| Vláknina | 34,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 96,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme, nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a vaříme v osoleném vývaru s kmínem 10 minut.
Krok 2: Přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou dýni a vaříme 10 minut.
Krok 3: V trošce vody důkladně rozmícháme mouku, vlijeme do polévky. Promícháme.
Krok 4: Přidáme na kostičky nakrájené brambory a cuketu a vaříme, až brambory změknou. Dochutíme solí a bylinkami.
Zveřejněno 13. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k45X
Moje poznámka
Dýňová bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k45X
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 16 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 29 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 32 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 37 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Tématické fráze:
bramboracka dynova,
bramboracka s dyni,
nramboračka z z dýně,
dyňová bramboračka,
dýnová polévka bramboračka
Suroviny:
dýně,
cuketa,
brambory,
houby čerstvé,
cibule,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
sůl,
kmín celý,
petrželka,
pažitka
Komentáře (4)
Z názvu vám patrně vypadl dovětek: (bez tuku)
***
No a nebylo by jednodušší vařit vše od začátku zusammen do změknutí brambor? (vařit z čerstvých hub není totéž jako vařit ze sušených)