Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,58 g |
| Tuky | 1,67 g |
| Vláknina | 34,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 96,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme, nakrájíme na kousky, cibuli na proužky a vaříme v osoleném vývaru s kmínem 10 minut.
Krok 2: Přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou dýni a vaříme 10 minut.
Krok 3: V trošce vody důkladně rozmícháme mouku, vlijeme do polévky. Promícháme.
Krok 4: Přidáme na kostičky nakrájené brambory a cuketu a vaříme, až brambory změknou. Dochutíme solí a bylinkami.
Zveřejněno 13. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k45X
Moje poznámka
Dýňová bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k45X
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 13 minutami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné housky
Manik před 23 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 2 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramboracka dynova,
bramboracka s dyni,
nramboračka z z dýně,
dyňová bramboračka,
dýnová polévka bramboračka
Suroviny:
dýně,
cuketa,
brambory,
houby čerstvé,
cibule,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
sůl,
kmín celý,
petrželka,
pažitka
Komentáře (4)
Z názvu vám patrně vypadl dovětek: (bez tuku)
***
No a nebylo by jednodušší vařit vše od začátku zusammen do změknutí brambor? (vařit z čerstvých hub není totéž jako vařit ze sušených)