Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 184 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,80 g |
| Tuky | 22,28 g |
| Vláknina | 10,16 g |
| Cholesterol | 589 mg |
| Sodík | 950 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 31,95 g |
Postup přípravy
Vše dobře promícháme, necháme ještě tak minutku a odstavíme Krok 5: Zapékací misky vyložíme listovým těstem, poklademe kolečky salámu, přidáme krůtí směs a okraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem.
Zapékáme při 175 C°, dokud těsto není růžové. Krok 6: Hotové ihned posypeme sýrem a podáváme.
Zveřejněno 16. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky se sušenými rajčaty, zapečené v listové misce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PD1n
Moje poznámka
Krůtí kousky se sušenými rajčaty, zapečené v listové misce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PD1n
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 3 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Diesel před 28 minutami
Cuketový perník
lunav1 před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
lunav1 před 1 hodinou
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 12 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 12 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapecene misky,
zapecena kruti prsa se susenymi rajcaty,
zapecena sušená rajcata a listové testo,
listové misky,
krůtí se sušenými rajčaty
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr strouhaný,
cibule,
rajče sušené v oleji,
kapie,
česnek,
žampióny,
hrášek,
bujón gelový,
olej,
sůl,
pepř,
těsto listové,
vejce
Komentáře (13)
Toto zřejmě není ten případ
Nevím co je blbě...
Že by nízká teplota ? (175°C)
Na fotečkách to od pohledu vypadá spíše na použití křehkého těsta, které se běžně pro podobná jídla používá
No, ale to se v marketu hůře shání a muselo by se dělat, že