Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 362 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,13 g |
| Tuky | 7,34 g |
| Vláknina | 32,70 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 34,92 g |
Postup přípravy
Přidáme žampiony, vývar, kmín, pepř a sůl, promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Krok 3: Od doby varu vaříme na slabém plameni 6 minut. Hrnec vypneme, necháme 2 minuty stát a poklici odstraníme. Vše opět promícháme a podle potřeby dochutíme.
Na přílohu se hodí bramborová kaše, nebo opečený toust.
Zveřejněno 1. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony na cibuli a slanině v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozXA
Moje poznámka
Žampiony na cibuli a slanině v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozXA
Nejnovější recepty
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 5 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 18 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 1 hodinou
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 2 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 4 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 4 hodinami
Tématické fráze:
žampiony v tlakáči,
žampiony recepty,
žampiony recept,
žampiony na cibulce a slanine,
žampiony s cibulí,
na žampionech v v papinaku,
žampiony v papiňáku
Suroviny:
žampióny,
cibule,
máslo,
špek,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
vývar zeleninový
Komentáře (10)
No, dnes je prvního dubna a ŽAMPIONY v TLAKÁČI, tak to je fakt betálné apríl, že
Pokud jste tento recept opravdu vyzkoušel,byť v obyčejném hrnci,tak po 5 minutách nevím,zda-li byly žampiony OK,ale cibule byla určitě tvrdá.
Po půlhodině byly žampiony určitě OK,ale cibule musela být s prominutím na sr..ku