Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý celerový salát

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Středně náročný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 373 kJ /
328 kcal
Bílkoviny12,40 g
Tuky3,50 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 607 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy46,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer, mrkev, pastiňák a brambory okrájíme a nakrájíme na kostečky. V misce smícháme zakysanou smetanu s hořčicí. Krok 2: Máslo rozpustíme, dáme na něj celer a necháme ho chvilku opékat, aby se všechny kousky "obalily" v másle. Přidáme mrkev, pastiňák, brambory. Podlijeme vodou cca do 3/4 výšky zeleniny, osolíme a dusíme doměkka. Krok 3: Když je zelenina měkká (voda by měla být vydušená), odstavíme kastrol ze sporáku a do zeleniny vmícháme zakysanou smetanu s hořčicí. Podle chuti můžeme dochutit pepřem a/nebo citronovou šťávou. Krok 4: Promícháme a ihned podáváme. Krok 5: Hodí se jako příloha k pečenému masu, k rybě...

Zveřejněno 14. 4. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý celerový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ozmk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Teplý celerový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ozmk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
celerový salát, teply celerový salát, celer salát recept, teplý celerový bramborový salát, teplý celerový salát recept

Suroviny:
celer, mrkev, pastiňák, brambory, máslo, smetana zakysaná, hořčice plnotučná, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu