Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 105,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme, nožičky hub odkrojíme, aby vznikla mistička. Vnitřek houby vytřeme olivovým olejem. Připravené uvařené těstoviny do polévky orestujeme na oleji s pokrájenou jarní cibulkou, pokrájenými nožičkami hub a pokrájenou slaninou.
Krok 2: Promícháme s pažitkou. Kloboučky naplníme připravenou směsí a vmícháme „Passata dolce di Cipolla“, což je výborná italská zkaramelizovaná cibulová omáčka. Houby takto upravené vložíme do zapékací misky, kterou vytřeme olejem a pečeme cca 10-12 minut.
Krok 3: Ke konci pečení položíme na každý houbový klobouček proužky ementálu. Pečeme, dokud se sýr neroztaví. Podáváme s rajčátky a salátem.
Zveřejněno 14. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eky4
Moje poznámka
Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eky4
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bůčkový nářez
Stanas před 12 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 2 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 2 hodinami
Vánočka II
boomgo před 3 hodinami
Tématické fráze:
žampiony portobello,
plněné žampiony portobello,
plněné portobello,
plněné velké žampiony
Suroviny:
portobello,
těstoviny polévkové,
slanina,
pepř,
pažitka,
olej olivový,
sýr tvrdý
Komentáře (1)