Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 757 kJ / 2 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,83 g |
| Tuky | 43,42 g |
| Vláknina | 25,73 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 502,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme droždí a necháme vzejít kvásek.
Krok 2: Poté přidáme mouku, sůl, kmín, vejce a šťouchané brambory. Vše vypracujeme v jemné těsto.
Krok 3: Dáme na teplé místo vykynout. Těsto vložíme do vymazané formy a dáme do trouby přibližně na 35-40 minut péct. Chléb pečeme při 190 - 180°C
Zveřejněno 30. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavo - vláčný bramborový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjA6
Moje poznámka
Křupavo - vláčný bramborový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjA6
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 45 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí bramborový chléb,
recept na bramborový chleba pro začátečníky,
při kolika stupních pečeme chleba,
krupavy chleb recept
Suroviny:
mouka hladká,
brambory,
voda,
olej,
vejce,
droždí čerstvé,
sůl,
kmín mletý
Komentáře (10)
A před pečením nenecháváš znovu kynout, ale rovnou upečeš